HTML

Jókaiutca

Ide minden lakó feltölthet bármilyen képet, élményt, a tordasi jókai utcában történtekről, legyen az utcabál, téli/nyári parti, tejfakasztó összejövetel, vagy egy éppen megszülető bébi...

Friss topikok

Linkblog

Bemutatkozunk

2008.03.10. 08:45 kósza

Sziasztok!
 
Szeretnénk kihasználni a fórumot, hogy bemutatkozzunk. Komoróczki Dóri és Szabó Tamás vagyunk, tavaly októberben költöztünk a Jókai utcába, Pintér Istvánék házát vettük meg. Sajnos éppen nem tudtunk még itt lenni az utcabálon (pedig szerettünk volna), az őszi-téli időszak pedig nem kedvez a spontán ismerkedésnek. Kivéve persze, amikor a jeges úton megcsúszik az autónk és az árokban találjuk magunkat, hogy aztán a jó szomszédok segíthessenek :)
Dóri: itthon dolgozom, honlapokat szerkesztek, egy nyomtatásban megjelenő újság felelős szerkesztője vagyok, néha még nonprofit szervezeteknek írok pályázatokat és rendezvényszervezésben is részt veszek. Nagyon szeretek szőni, van néhány saját tervezésű szőttesem. Meg fényképezni, de azt csak úgy, semmi profiság nincs benne. A névmemóriám csapnivaló – bocsánat… de igyekszem majd megtanulni a neveiteket.
Tamás: Budapesten dolgozom (hál’ Istennek csak Gazdagrétig kell autózni), egy magyar programozó céget kereskedelmi igazgatok (még egy IT-területen ker.ig. Szabó az utcában…). Elég sokszor elő szoktam fordulni a világ legkülönbözőbb hegyvidékein, akit érdekel a hegymászás, bátran keressen meg – lesz közös témánk.
Mindketten: túrázunk, biciklizünk, tájékozódási versenyeken veszünk részt, és mostanában sokat „járunk” házfelújítani :)
Dióhéjban ennyi, a többit majd apránként személyesen.
D&T

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jokaiutca.blog.hu/api/trackback/id/tr94373769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atusz 2008.03.11. 13:24:05

Legyetek üdvözölve! És érezzétek jól magatokat itt.
A feltételek adottak: van köztünk hegymászó is, rendezvényszervező is, kézműveskedni is szeretünk, és több-kevesebb rendszerességgel tologatjuk egymás autóit.
Gyertek a hétvégi játszótéri bulira (festés), ott lehet ismerkedni.

Szabó Erik 2008.03.12. 09:44:00

Sziasztok, üdv a Jókai utcában. Jó döntés volt idejönni! Mi 3 éve költöztünk (hihetetlen, tényleg már lassan három éve...) és azóta is nagyon örülünk, hogy megtaláltuk ezt a helyet. Kedves Dóri, fotózz sokat akkor az utcában és töltsétek ti is szogalmasan a jókaiblogot. Ha tudtok, gyertek hétvégén játszóteret festeni!

Móni 2008.03.12. 17:40:30

Sziasztok, én is üdvözöllek Benneteket. Jó ötlet volt a bemutatkozás! Itt a tavasz lehet személyesen is ismerkedni, indulnak a kinti traccspartik, sütögetések, borozgatások... szerezzetek be kinti asztalt, széket!:)

Árpi a 4-ből 2008.03.15. 06:18:24

Sziasztok, mi is üdvözlünk a 4-ből.

László Judit & Galambos Dávid 2008.04.25. 17:23:19

Sziasztok kedves új szomszédok és többi utcában lakó!
Mi csak most fedeztük fel a blogot, ez most a premier :)
Szóval üdv nektek és reméljük, hogy "a kocsit az árokból kimentő " akción túl is lesz majd alkalom ismerkedésre... :D
Majd mi is kicsit jobban igyekszünk...mert...hát ugye lássuk be, eddig nem sok közös programon vettünk részt :-)

Derecskei Család 2008.04.28. 21:00:45

Mi is üdvözlünk minden kedves itt lakót a Jókai és a Gárdonyi utca sarkáról!
A Jókai utcát elnevezése óta ismerjük, hiszen ott voltunk születésénél, de mi még csak most költöztünk ide az Arany Jánosból.
Reméljük, hogy ezután egyre többet találkozhatunk személyesen, így megismerhetünk minden utcabelit és tagjaivá válhatunk a közösségnek.
Derecskeiék

Móni 2008.04.29. 21:06:02

Kedves új fórumozók!
Először is üdv a régi-új családnak. (Derecskei)
És végre, hogy megszólalt a Judit-Dávid páros!!!:)
Tessék aktivan beszállni az utca életébe' Rögtön itt a május 1-es duatlon, amire minnél többen jelentkezzünk, hiszen Jókai utcai a főszervező!!!
Tőlünk ketten is mennek!!!

László Judit & Galambos Dávid 2008.04.30. 16:56:19

Sziasztok!

Szóval duatlon...ha valaki lekerekezné nekem a távot, még látnék rá esélyt :)
Szegény bringánk kereke erszet és még sisakom sincs, úgyhogy lehet mire fogni a lógást :)
Futni azért szeretek, de valahogy a bicaj...hát..szóval...amúgy is rossz az a szegény verda :)
De drukkolok minden résztvevőnek!
Üdv,

L. Judit
süti beállítások módosítása